Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

U kunt onze klantenservice bereiken op de volgende kantooruren

Maandag - donderdag:
08:00 - 11:45 & 13:00 - 17:00

Vrijdag:
08:00 - 12:00

U heeft verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen:

• Tel. DE/AT/CH (gratis)*: 0800/07 07 755
  • Tel. Internationaal*: +43/5572/393584
  • E-mail: service@walser-shop.nl
  • Contactformulier website
  • Live Chat (indien beschikbaar)

* De gratis hotline is alleen beschikbaar voor bellers uit Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland. Om ons vanuit een ander land te bereiken, belt u +43 - 5572 39 35 84 (Oostenrijks vast nummer). Hiervoor kunnen kosten in rekening worden gebracht. Deze verbindingskosten zijn afhankelijk van uw provider.